مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیشوند نام کوچک

سلام ایا امکان حذف اسم محمد از اسم محمدپارسا وجود داره
حتما باید دادگاه بریم؟
یاثبت احوال قبول میکنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول این اقدام با توجه به اینکه نام مذهبی است اندکی دشوار است اما ناممکن نیست
بدوا باید از طریق اداره ثبت احوال یگیری نمایید و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید که با توجه به اینکه طرف مقابل شما یک ارگان دولتی بهتر است یا وکیل بگیرید یا حداقل اوراق و دادخواست و لایحه تان را یک وکیل برای شما تنظیم کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست تغییر نام اقامه نمایید
و باید دلایل خود را ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق ثبت احوال درخواست خود را مطرح کنید اما احتمال پذیرفتن ثبت احوال بسیار ضعیف است در صورت عدم پذیرش ثبت احوال آنگاه به دادگاه طرح دعوی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به احتمال زیاد ثبت احوال قبول نمی کند و به ناچار باید دا‌دخواست بدهید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
از طریق دفاتر پیشخوان دولت تقاضای خود را ثبت و ارسال کنید