مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک ضمانت

سلام عرض ادب ،بنده بابت معامله گوشی نزدیک به 20 چک در سال 97به تاجر دادم و یک چک سی میلیونی به عنوان ضمانت بدون تاریخ از من گرفتند ولی روی چک نوشته نشده ولی در ته برگ چک با دست خود ایشان به عنوان ضمانت نوشته شده که ایشان پس از مدتی برگشت زدند و وقتی پیگیر شدم گفتن اشتباه شده و پیگیری نکردن تا اینکه بعد از پنج سال به دو دست بین اشخاص چرخیده به شخص دیگری چک واگذار شده و شکایت کردند آیا میتوانم خیانت در امانت رو ثابت کنم !؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
قابل اثبات است
شکوائیه خود را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه چک امانی و همزمان شکایت خیانت در امانت باید تنظیم گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چک وصف تجاری دارد و باید وصول شود و بعدا اگر قابلیت مالبه داشت مطالبه کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله حتما میتوانید این چک امانی دست اونها بوده و انتقال آن خیانت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عنصر امانت بودن چک محرز باشد میتوانید