مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک ضمانت

سلام و درود ،بنده بابت خرید چند گوشی به تاجری چک هایی دادم و ایشان یک چک تضمین از من بدون تاریخ گرفتند و در ته برگ چک با دست خط ایشان به عنوان ضمانت نوشته شده و ایشان همان موقع برگش زد و این چک دو دست واگذار شده و شکایت کردن بعد پنج سال در دادگاه قاضی گفتند که اگر مدرکی دارین ارائه بدین تا توقیف پرونده کنم و گفتند مدارکی که شکایت کردین در شعبه دیگر را از بازپرسی بگیرید و بیاورید تنها مدرک من همان دست خط ایشان است که در ته برگ چک ضمانت نوشته شده اما ایشان حضور ندارند و حضور پیدا نمیکنند از کجا بتونم ثابت کنم دست خط خود شخص است؟ آیا راهی است؟ آیا به پرونده ای ازایشان به دست خطی از ایشان میشه دسترسی داشت تا متوجه بشوند خط خود شخص است؟ اصلا نیاز هست ؟ از این بابت نگرانم که خود شخص قاضی از کجا بدونه خط اون شخص هست و چطور باید ثابت کرد وقتی خودش نیست؟ مچکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان در جلسات حاضر نشوند در صورتیکه نیاز به حضور وی هست در صورت نرفتن به دادگاه و عدم حضور در جلسه رسیدگی، ممکن است رای بر علیه شاکی صادر شود. عدم حضور شاکی، به واسطه عذر موجه، موجب تعویق و تجدید جلسه رسیدگی خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید بتوانید اسناد رسمی که به امضا ایشان رسیده به دادگاه ارائه دهید همچنین درخواست کارشناسی خط وامضا کنید عدم حضور قرینه بر خیانت ایشان است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط کارشناس خط اگر نمونه های از خط ایشان باشد بررسی می شود