مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در فارکس

سلام بنده مبلغ 100میلیون به کسی پول دادم بابت سرمایه گذاری در امر ترید بازار فارکس متاسفانه قرارداد بستیم ضرر زیان پای سرمایه گذار چون کار طرف خیلی خوب بود تواین کار بعد دوماه بهم گفت کلا ضرر شد الان یکسال قرار بود بده تازه گفته امضا کردی که پای خودته آیا میتونم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هر چیزی که نمی شود مصداق کلاهبرداری را نسبت داد !!
دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر و هزینه دادرسی تنظیم نمایید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بنظر نمی آید که جرم کلاهبرداری تحقق یافته باشد زیرا قرارداد بین طرفین منعقد شده است و مانور متقلبانه ای هم از سمت ایشان صورت نگرفته و شما خودتان شرط عدم مسئولیت برای ایشان قرار دادید. فقط درصورت اثبات تقصیر ایشان امکان مطالبه وجه خود را از طریق دادگاه حقوقی دارید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم کلاهبرداری محقق نشده است شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ارسال اظهارنامه را بدهید