مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

حدود یه سال و خرده ای پیش دفتری داشتم و از چند نفر ک خودشان امدن و پول بهم دادن در بازار فارکس کار کردم
قراردادی رو تنظیم کردن ک درامد ثابت داشته باشن و بعد سفته به مبلغ اصل پول برای ضمانت گرفتن
در همین راستا بعد از چند ماه کار وارد ضرر شدم و از ادامه همکاری بر نیامدم
حالا تمام سفته های منو ب اجرا گذاشتن و سود گرفته شده رو انکار میکنن
و بابت همین امر من ب زندانم رفتم و اعسار هم رد شد حالا باید چیکار بکنم
راه کاری برای جلوگیری از ب مزایده گذاشتن سند خونه میخوام پیدا کنم یا ی جوری ک پول اضاف ندم چون مبلغ اصلی رو تقریبا بخش عظیمی رو پرداخت کردم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بحث مستثنیات دین بودن را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

موضوع را مستثنیات دین اعلام نمایید و خواستار رسیدگی باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر مدارکی دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ارزش پول در طول این مدت از بین رفته و اگر آنها سرمایه خود را در جایی دیگر سرمایه گذاری می کردند چند برابر می شد به همین خاطر دادگاه زیاد به پرداختی های شما توجه نمی کند.
برای مزایده ملک نیز صرفا می توانید اگر مستثنیات دین باشد اعتراض کنید.
در غیر این صورت کاری نمیشه کرد بخصوص اینکه با توجه به توضیحات ارائه شده رای قطعی صادر شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در ابتدای امر قبل از اینکه کار به زندان بکشد می‌بایست وکبل جرائم سایبری داسته باشید. این مورد نیز هرچند جرمی ارتکاب نیافته ولی بی ربط به جرائم اینترنتی و پرونده های حقوقی نیست قبل از به تاراج رفتن ملک خود بابد اقدام شود مشاوره حضوری هماهنگ کنید در میسر نیست تلفنی هم میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مزایده ملک می توانید اگر مستثنیات دین باشد اعتراض کنید.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر قراردادی که صرفا سودآور باشد میتواند ربا محسوب گردد سودی که پرداخت کردید حتما فیشی دارید یا هر چیزی که پرداخت را نشان دهد میتوانید اعاده دادرسی را مطرح کنید خانه شما اگر بیشتر از شان عرفی شما نباشد جز مستثنیات دین است نه اینکه کلا جز مستثنیات باشد برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دوباره دادخواست اعسار را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم میتوانید تقاضای مزایده ملک نسبت به مازاد دهید تا بیشتر از میزان بدهی شما پرداخت صورت نگیرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسنادومدارک شمابایدبررسی شود اگرتاجربه حساب بیایید یا اگر عقد مضاربه منعقدشده باشد جای دفاع دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به توافقات فی مابین دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چاره ای جز پرداخت ندارید مگر اینکه کامل بررسی شود و بتوان وارد بحث ربا شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه پرونده قضایی در جریان دارید فلذا بایستی ادله و مدارک و محتویات پرونده اجرایی مورد تدقیق قرار گیرد تا راه حل مناسب حقوقی ارائه شود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد فی مابین دارد بهتراست برای ادامه روند کار اقدام به اعطای وکالت به وکیل نمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید مدارک و احکام صادره مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه ای تخصصی تنظیم نمایید و عنوان نمایید که ملک مزبور جزو مستثنیات دین است و موازا درخواست اعاده دادرسی نمایید
ترجیحا با یک وکیل حتما مشورت نمایید در صورت تمایل می توانید با بنده در ارتباط باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باتوجه به این که حکم قطعی صادر شده می بایست به حکم تکمین نمایید . اگر ادعای جداگانه ای دارید و مدعی طلب هستیددادخواست به دادگاه تقدیم نمایید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شکایت کیفری با عنوان ربا خواری علیه دارندگان سفته مطرح کنید