مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام در قرارداد

سلام بر اساتید بزرگوار ،
بنده خریدار هستم بدلیل غریب فروشنده نتوانستم قسمتی از ثمن معامله را پرداخت کنم و غریب فروشنده را نیز نتوانستم ثابت کنم .
حالا سوالن از محضر شما این هست ( ما به عنوان طرفین قرارداد وجه التزام در قرارداد تعیین کردیم برای تاخیر در تعهد خریدار و اکنون با وجود وجه التزام قاضی مطابق شاخصه بانک مرکزی رای داده که در این صورت من خیلی متضرر می شوم و جالب هست همان رای بدوی نیز در دادگاه تجدید نظر تایید شده و وقت اعاده دادرسی هم گذشته است ) از اینکه قاضی محترم سلیقه ای عمل کرده در اصل بنده را خیلی متضرر کرده باید چکار کنم؟؟؟؟ در ماده 477 هم رد شده....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد
برای اعاده دادرسی باید دلیل داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعمال دادرسی و ماده 477 از جمله موارد تخصصی هستند که باید درخواست این موارد تماما تخصصی و منطبق بر قانون تنظیم شود
برای راهنمایی بهتر بدوا باید مدارک شما مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. باید مستندات پرونده شما بدقت بررسی گردد تا راه حل مقتضی بیان شود. در صورتیکه در متن قرارداد برای خسارت تاخیر یا عدم انجام تعهد مبلغی درج شده باشد قاضی نمیتواند بغیر از آن رای دهد زیرا مطابق ماده 10 قانون مدنی توافقات بین طرفین قرارداد معتبر و لازم الاجراست. برای پذیرش دادخواست اعاده دادرسی دادخواست باید دقیق و توسط متخصص تنظیم گردد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر رای قطعی شده باشد و ماده 477 رد شده باشد باید مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد شاید راهکار دیگری بتوان اعمال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد