مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم رشد

با سلام . برادر من 16 سال تمام هست و پدر و جد پدری فوت شده اند و قیومیت ایشان با مادرم هست که ایشان هم 1 سال است که از کشور خارج شده اند و برادرم با من زندگی میکند . آیا برادرم با گرفتن حکم رشد میتواند درخواست صدور پاسپورت بدهد ؟ یا باید خودم درخواست قیومیت جدید براش بدم و وقتی خودم قیم شدم اون وقت برای گرفتن پاسپورت براش اقدام کنم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ابتدا دادخواست حکم رشد بدید اگر پدیرفتن خودش راسا اقدام کنه

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقت بخير
اگررشد عقليشاحرازشود حكم رشد بهوي ميدهند وميتواند درامورمالي اش تصميم گيري كند
و براي گذرنامه ثبت درخواست كند