مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام من متهم به سرقت شده ام با اینکه من فقط یک گوشی توی خیابان پیدا کردم و تا حالا هیچ سابقه ای ندارم من چگونه باید در دادگاه از خودم دفاع کنم که من دزد نیستم و پیدایش کردم و چه حکمی دارد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید اثبات کنید که گوشی پیدا کردید و یونیتی نداشتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهدی دارید می توانید به دادگاه معرفی و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر برائت است و مدعی این امر که شما سارق هستید بدوا باید این اتهام را اثبات کنند اما این امر نافی دفاع از سوی شما نیست یهتر ات لایحه دفاعیه تخصصی ارائه نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، باید از اتهام انتسابی دفاع نماید منجمله با معرفی شهود و سایر دلایل

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه گوشی همراه از جمله وسایلی لست که داشتن آن اگر متعلق به شخص دیگری باشد راحت می‌تواند ادعای سرقت کند ولی راه دفاع نیز وجود دارد که باید صحبت های شما را با جزئیات بیشتری بشنویم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر دلیل موجه یا شاهد دارید شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت دفاع از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از خود در مقابل اتهام وارده با دلایل دفاع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دوربین‌های موجود و شهود استناد کنید