مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد اشتباه گرفتن من با یک نفر که تشابه اسمی داریم

سلام و عرض ادب بنده ساکن استان خوزستان شهر ماهشهر هستم و امروز برای من از دادگاه شهر جیرفت ابلاغیه اومد به سامانه ثنا که بنده مورد شکایت شخصی بنام د به اتهام سرقت لوازم داخل خودرو شده ام در صورتی که بنده تا به امروز حتی یکبار پا به استان کرمان ننهاده ام من توانایی پرداخت هزینه وکیل رو ندارم و هرآن احتمال جلب من هست من چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

سامانه ثنا با شماره ملی انجام میشه
و هیچ دو شماره ملی مشابه هم نیست
لایحه ایی بنویسد و از طریق دفتر خدمات قضایی به داوگاه جیرفت ارسال کنید و توصیحاتتون رو به صورت کامل بیان کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، میتوانید تقاضای وکیل رایگان کنید، در هرصورت حتمأ در دادسرا یا دادگاه مربوطه حاضر و از خود دفاع کنید وگرنه محکوم به حبس میشوید و با توجه به ابلاغ از طریق ثنا که اصطلاحا ابلاغ واقعی گفته میشود ، رای حضوری تلقی میشود و راه اندازی مجدد پرونده کار خیلی خیلی خیلی مشکلی خواهد بود