مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه عدم سازش

باسلام من یک ابلاغیه عدم سازش بصورت غیر مستقیم که ظاهراً در حیاط افتاده بود ویکی از همسایه ها بهم داد بدستم رسیده و هیچ پیامی به گوشیم در خصوص ابلاغیه ارسال نشده اگر من در جلسه شرکت نکنم به ضرر م تمام می‌شود؟ ومیتونم بعدا ادعا کنم ابلاغیه دریافت نکردم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سامانه ثنا ندارید در سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
عدم حضور در جلسه ی سازش مشکلی ایجاد نمی نماید .ولیکن اقرار به عدم دریافت ابلاغیه غیر قانونی میباشد و نیازمند اثبات

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بهتر است در جلسه رسیدگی شرکت کنید. اگر حساب کاربری در سامانه ثنا ندارید نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.