مشاوره حقوقی رایگان - شرط سنی

با سلام
لطفا بفرمایید شرط سنی کانون وکلای مرکز که قید گردیده 40 سال تمام شمسی در زمان ثبت نام ، آیا شامل استان سیستان و بلوچستان نیز می باشد یا مثل سایر استانها 50 سال میباشد ؟ همچنین آیا استانهای سمنان و هرمزگان از کانون مرکز منفک شده اند یا خیر ؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از کانون موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات با موضوع اداره کار و شهرداری و استخدام خارج از تخصص است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استان سیستان و بلوچستان زیرمجموعه کانون مرکز است و مقررات کانون مرکز، بر این استان نیز جاریست.
از سوی دیگر استان‌های هرمزگان و سمنان در طی سالهای اخیر از کانون مرکز جدا شده‌اند.