مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت و تعمیر پارکینگ آپارتمان

با سلام
اگر در پارکینگ ساختمانی که 3 سال ساخت می باشد ، کف پارکینگ نشست کند در حالی که ظرفیت برای 5 ماشین وجود دارد، بیش از سه ماشین آن هم پراید پارک نشده بوده آیا مالکان واحدها میتوانند از فروشنده ساختمان که خودش هنوز هم یکی از واحدها بنامشان است جهت عدم استحکام کافی بنا شکایت کنند ؟ چون الان 5 ماهه میگیم بیان پارکینگ را درست کنیم میگویند واحد من دارای پارکینگ نیست در حالی که از زمین پارکینگ، همه واحدهای ساختمان جهت وجود انباری ها و شست و شوی فرش از آن استفاده میکنند. هم چنین جهت ایزوگام ساختمان که سه سال نشده شدیدا چکه میکند نیز میتوان از ایشان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
با اخذ تأمین دلیل نظر کارشناس رو جلب کنید تا مقصر مشخص بشه
بعد از مقصر شکایت کنید
سازنده یا مالکین یا...