مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای تایید امضا ایا میشه اعتراض کرد البته بعد از کارشناسی کانادا کارشناس به شعبه یعنی چه

سلام برای تایید امضا ایا میشه اعتراض کرد البته بعد از کارشناسی کانادا کارشناس به شعبه یعنی چه
اگر به کارشناسی امضا اعتراض داشته باشیم می توانیم اعتراض کنیم ودر ضمن از طرف کارشناس به شعبه اعاده شده به چه معناس ممنونم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در مهلت هفت روزه به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بنظر کارشناس می توان اعتراض نمود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان اعتراض به نظر کارشناس وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عبارت آخر سؤال به معنای اعلام نظر کارشناس می‌باشد. وانگهی به نظریه کارشناس بعد از ابلاغ آن، می‌توانید ظرف مهلت 7 روز اعتراض بنمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مهلت مقرر که یک هفته می‌باشد می‌توانید به نظریه کارشناس اعتراض بزنید