مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره

سلام
در تاریخ 1400/7/20 برای مالک اظهارنامه ای مبنی حضور در املاک و ارائه ودیعه و حویل کلید منزل ارسال نمودیم اما موجر در محل حاضر نشد در تاریخ 25/7 دادگاه حکم به به پرداخت اصل ودیعه و تاخیر تادیه داد اما موجر نسبت به پرداخت تا این لحظه امتناع کرده است پس از ان حساب واریزی اجاره را مسدود و به تماس ها پاسخ نداد در حال حاضر ایا موجر میتواند ادعای عدم پرداخت اجاره را داشته باشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موصوع از ابعاد مختلف قابل بررسی است بهتر است تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل باید بررسی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ولی موجر باید ادعای خود را مبنی بر عدم پرداخت اجاره بها اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ودیعه را در صندوق دادگستری واریز کردید و کلید را تحویل دادید خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست صدور اجراییه نمایید � حساب‌های ایشان را توقیف کنید