مشاوره حقوقی رایگان - فرم انصراف

با سلام و احترام
بنده فرم انصراف از قرارداد سرمایه گذاری پر کردم فرم انصراف خود شرکت به من داد . پشت کپی فرم انصراف مهر مالی و دو نفر امضا کردن به من دادن در دادگاه این فرم انصراف مورد قبول است جهت فسخ قرارداد چون تو متن قرارداد که من امضا کردم بند فسخ نداره . چون به من گفتن هست و بلند خواندن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نوع قرارداد دارد اصولا قراردادهایی مثل مضاریه یا شراکت قابل انحلال هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر دارای امضا مدیران شرکت باشد قابلیت استناد در مراجع قضایی دارد