مشاوره حقوقی رایگان - مساحقه

اگه دختری با زن شوهردار با هم بازی کنن و دختر پردش زده بشه چه حکمی داره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام موارد منافی عفت قبل از اینکه اهمیت داشته باشد که حکم آن چیست اهمیت آن در اثبات این موضوع است

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

چون احتمالا با رضایت دو طرف بوده، در صورت اثبات، هر دو نفر صد ضربه شلاق

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام .... منظور از دختر زن بالغ و باشعور هست یا نابالغ و نارشسدی که به سن بلوغ نرسیده ؟؟؟
بطور کلی مجازات مساحقه در ماده 239 قانون مجازات اسلامی صد ضربه شلاق حدی می باشد، شلاق حدی یعنی اینکه در صورتی که مساحقه ثابت شود امکان تخفیف در مجازات وجود نخواهد داشت.در صورت ازاله بکارت با "رضایت طرف "و بر اثر فرو کردن جسم خارجی یا انگشت و ... چیزی ثابت نخواهد بود...ضمنا وفق تبصره 2 ماده 658 ق.م.ا رضایت دختر نابالغ یا مجنون یا مکرَهی که رضایت واقعی به زنا نداشته در حکم عدم رضایت است.که در این صورت وفق توضیحات خود ماده 658 ،مشمول ضمان مهرالمثل خواهد بود

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

جرم مساحقه است و مجازات شلاق حدی برای هر دو و همچنین برای طرفی که باعث زایل شدن پرده بکارت شده است به دیه ازل بکارت محکوم خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در اینکه آیا دختر بالغ است و یا نابالغ با رضایت طرفین بوده است یا خیر حکم متفاوت می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صد ضربه شلاق برای مسحقه و اگر بدون رضایت ازاله بکارت شده باشد آرش البکاره تعلق میکیرد