مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و سنوات

با سلام
بنده از ابتدای سال 89 در دو شرکت به عنوان حسابدار کار کردم ولی فقط از یک یک شرکت بابت هر دو مورد کل حقوق و مزایا و بیمه و یک عیدی پرداخت میشد . بهمن سال 1400 درخواست قطع ارتباط کاری کردم و متعهد شدم کل کارهای مانده رو تا پایان سال انجام بدم و یک ماه از سال 1401 هم کارهای مانده دو شرکت رو انجام دادم ولی در آخر حقوق 3 ماه کاری رو بهم ندادن و منم ازشون بابت حقوق 3 ماه و سنوات خدمتی سالیان کاری شکایت کردم ولی اداره کار هر بار که پیگیری میکنم برای عقب انداختن پرونده ی من بهانه میارن و میگن در حال بررسی هست . به نظر شما من باید چه اقدامی بکنم در این خصوص ؟
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
حضورا پیگیری نمایید.
برای اداره کار لایحه تسریع در رسیدگی ارسال کنید.
اگر عمدا پیگیری نمی کنند می توانید از طریق مقام بالاتر نیز پیگیر موضوع باشید.