مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

همسر من شش ماه رفته خارج از کشور و از ایشون خبری ندارم میتونم برای طلاق غیابی اقدام کنم و این پروسه چقدر طول میکشه؟ امکان گرفتن مهریه وجود داره یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری امکان مطالبه مهریه وجود دارد اری ترک منزل وی و عدم پرداخت نفقه در این مدت از موجبات درخواست طلاق به درخواست زوجه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید برای طلاق اقدام نمایید اما صرف غیاب نمی‌تواند دلیل قانع کننده‌ای باشد باید مشخص شود این غیبت از چه مدتی بوده و آیا طرف مقابل قصد طلاق دارد یا خیر اما پروسه طلاق د ماهی زمان می‌برد چرا که مدت تجدید نظرخواهی و فرجام‌خواهی برای طرف مقابل محفوظ است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام کنید و زمان قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان امکان اقامه دادخواست
طلاق وجود خواهد داشت
بله مهریه شما باید پرداخت گردد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بخاطر شش ماه غیبت نمی‌توانید طلاق بگیرید
حتما امکان گرفتن مهریه از اموالشون وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان گرفتن مهریه وجود دارد.
برای طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نمایید.
زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، بله می تواند دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج تقدیم دادگاه خانواده نمایید و به سایر حق و حقوق مالی خود نیز برسید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام .بله مورد مطروحه از موارد عسر و حرج بوده که وفق آن زن می تواند در صورت ترک زندگی مشترک از سوی زوج ،به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب -البته بدون عذر موجه - درخواست طلاق نماید.... زن به محض وقوع عقد صاحب مهر بوده و قادر به اخذ آن می باشد.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر حکم عدم پرداخت نفقه را بگیرید و غیبت همسر طولانی بشه و از موارد عسر و حرج محسوب شود می‌توانید غیابی طلاق بگیرید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
امکان مطالبه مهریه برای شما وجود دارد ودر صورت اثبات اینکه زوج 6ماه منزل مشترک را ترک کرده مطابق شرط ضمن عقد میتوانید از دادگاه تقاضای طلاق نمایید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

حدودا هشت ماهه حکم طلاق صادر میشه یک قسمت از مهریه را در قبال طلاق باید ببخشید و مابقی مهریه قابل مطالبه است.