مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو لیزینگی و عدم پرداخت اقساط

با سلام بنده 2 سال پیش تقریبا پراید لیزینگی که بنام من هست رو به یکی فروختم و قولنامه فی ما بین نوشتیم که توش ذکر کردم که اقساط و دیر کرد به عهده خریدار میباشد ولی متاسفانه پرداخت نکردن و الان سایپا برا صاحب چک توقیف اموال زده و هر چی به خریدار زنگ میزنم جوابمو نمیده نمیخاد پرداخت کنه باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شرکت لیزینگ حق استفاده از چک های ضمانت پرداخت دارد شما به خریدار مراجعه و درخواست الزام به تعهد بدهید