مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر زمین

سلام، در تاریخ 18/08/1402 زمینی در بنگاه قولنامه کردم که بنام فروشنده نبود و فروشنده در تاریخ 24/08/1402 از پدرش وکالت گرفته بود، زمین مربوط به واگذاری مسکن و شهرسازی هست که با مراجعه حضوری گفتن مهلت ساخت زمین تمام شده و احتمال زیاد زمین دیگه متعلق به شما نیست و دولت اون رو پس گرفته، آیا میتونم بابت فروش مال غیر از فروشنده و املاکی شکایت کنم؟ یا راه دیگه برای پس گرفتن پولم وجود داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت عدم مالکیت فروشنده در زمان فروش شما میتوانید تحت عنوان انتقال مال غیر شکایت مطرح کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق ارسال اظهارنامه اقدام فرمایید در صورت جواب نگرفتن اقدام به شکایت کیفری نمایید