مشاوره حقوقی رایگان - دریافت رشوه توسط مامور گشت

سلام من امروز رو موتور بودم گشت موتوری اومد موتور و گرفت من و بردن تو بیابون گفتن باید 1میلیون بدی تا آزادتت کنیم و من و خیلی اذیت کردن تا یک میلیون و پنجاه هزار تومن از من گرفتن بعد از اینکه گرفتن دوتا فحش بهم دادن از اون طرف هم گوشی ام رو گرفتن گیر داده بودن که برو تا گالری عکساتو ببینیم هرچی گفتم ناموسیه یه چک زدن من و این رسمش نیست که اتباع گیر بیارن این کارارو کنن.

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مستقیما تشریف ببرید بازرسی نیرو و یا با 197 طرح کنید حتما رسیدگی میکنند