مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل پنهان کاری زوجه

با سلام
بنده بعد از عقد متوجه نقص در فیزیک همسرم شدم (مربوط به کوچک بودن غیر طبیعی اندام جنسی سینه که سوتین اسفنجی می پوشید) و قبلش به من اطلاع نداده بودن. اولش گفتن درست میشه با دوا و درمان
اما من دلسرد شده بودم و ار روی دلسوزی چیزی نگفتم
اما بعدها اخلاقش هم بد شد و چون من هم دلسرد شدم الان میخوام طلاق بگیرم و اون عیب الان تقریبا برطرف شده
آیا الان میتونم شکایت کنم برای پنهان کاری اون موقع ؟ که مهریه ندم ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حق طلاق با شما هست و می‌توانید هر زمان بخواهید طلاق بدهید و نیازی به دلیل ندارید اما مهریه در هر صورت به همسر شما تعلق خواهد گرفت مورد شما از موارد فسخ نکاح محسوب نمی‌شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام .خیر.این موضوع ربطی به مهریه نداره و زن به محض وقوع عقد صاحب مهریه خواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
اولا
كوچك بودن سينه (پستان) عيوب فاسخ شرع در عقد نكاح نيست
ثانيا
در هر شرايظ و وضعيتي زن مستحق صداق و مهر شرعي مي باشد
ثالثا
گل بي خار
و وجود بي عيب و نقص وجود ندارد