مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی سرقتی

سلام من یه گوشی از دوستم که اونم ده روز بود که خریداری کرده بود گرفتم و به دوستم گفته بودن که چند روز دیگر جعبه گوشی رو براش میارن ولی بعد از چند روز با من تماس گرفتند که گوشی سرقتی هست و صاحب گوشی از من خواست که گوشی رو براش پست کنم اما من ممانعت کردم چون از ایشون یه عکس از جعبه گوشی و سریال گوشی رو خواستم اما ایشون ندادن والان برام ابلاغیه اومده که از شما شکایت شده ولی دادگاه از محل سکونت من خیلی دوره الان من برای دفاعیه از خودم باید چیکار کنم اگر دفاعیه انجام ندم چی میشه ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی در دادگاه حاضر وخویش دفاع کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر نروید محکوم میشوید به خرید مال سرقتی که حتی حبس هم دارد بهتره یا با شاکی سازش کنید و یا در دادگاه حاضر و دفاع کنید