مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل تصادف

10 روز پیش تصادف جرحی کردم با موتور و 3 سرنشین و تقاضای آمبولانس کردن حالشون خیلی خوب بود ولی گفتن عکس بندازیم و رفتن که رفتن و از اون روز مراجعه نکردن به کلانتری و ... حالا ماشین من توقیف شده و پرونده از کلانتری فرستارن دادسرا. الان باید چی کار کنم. اوناهم مراجعه نمیکنن و شکایتی ثبت نشده. در ضمن مدارک من کامل بود ولی اونا بیمه و گواهینامه و کلاه نداشتند و معتاد هم بودن ظاهرا

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوی کردند در زمانی که ابلاغ برای شما آمد جهت رسیدگی در جلسه دادگاه حاضر شوید