مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام دو روز پیش خودرو منو توقیف کردن و گفتن که دو سال پیش شکایت شده ازتون از طرف فردی که ادعا کرده شما با خودروتون زدید به ماشین اون فرد، در این مدت احضاریه ای برای ما ارسال نشده و فقط با یک شماره پلاک که مربوط به خودرو من هست شکایت شده، در صورتی که من اصلا تصادفی در اون تاریخ نداشتم، شورای حل اختلاف اجازه نمیده که ما از خودمون دفاع کنیم و فقط میگه باید شش میلیون واریز کنید الان من چکار باید کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شش میلیون برای چه موردی واریز کنید؟ برای خسارت یا کارشناسی یا هزینه دادرسی و.... تحت چه عنوانی این مبلغ را از شما می خواهند؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر دادنامه به شما ابلاغ نگردیده به مراتب اعتراض واخواهی و تجدید نظر خواهی تقدیم کنید