مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه مشاعات به دلیل عدم ارائه بیلان

من دو هزینه را به علت عدم شفافیت مالی و فاکتور مجعول پرداخت نکرده ام. مدیر ساختمان شکایت کرده و من دادنامه ای دریافت کردم که {بدون توجه به مستندات} مطابق آن بایستی هزینه ها را بپردازم. کل مبلغ 750 هزار تومن است. صلح و سازش هم نمی توانیم انجام دهیم. لایحه باید ارایه نمایم؟ آیا میتوانم از مدیر ساختمان شکایت جعل سند نمایم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای در مهلت مقر اعتراض و دلایل خود را ذکر کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگر رای غیابی صادر شده شما واخواهی نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جعل صورت گرفته باشد بله می‌توانید بابت جعل شکایت نمایید آن شکایت کیفری است اما می‌بایست مطمئن باشید که این اتفاق گرفته صورت گرفته اما اگر بخواهی رای دادگاه را پرداخت نمایید می‌توانید به اجرای احکام مراجعه کنید