مشاوره حقوقی رایگان - طرح پرستاری

سلام خسته نباشید. من سال 1381تا1383طرح پرستاری گذراندم اما دولت برای ما بیمه ردنکرده ومن سابقه بیمه ندارم حتی به همراه بقیه افراد در آن سالها درخواست به وزارتخانه داده شد امانتیجه ایی اعلام نشده واصلا نمیدانیم از کجا باید پیگیرباشیم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردیوان طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا از ارگان مربوطه تقاضا نمایید که بیمه و سنوات شما را رد نماید در غیر این صورت از طریق دیوان عدالت اداری می‌توانید پیگیری کنید