مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند موتور سیکلت

با سلام
چند سال پیش موتور فروختم قولنامه ای برای طرف وکالت محضری ام زدم و سند مدارک بهش دادم بره دنبال کاراش
نرفته در حال حاضر من پیامکی مبنی بر جریمه شدن موتور سیکلت دریافت کردم و متوجه شدم سند انتقال نداده ومن شماره ای ازطرف ندارم چگونه می توانم الزام به سند
براش بزنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق راهور ادام به مسودی شماره پلام و سپس دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به دفتری که وکالت داده‌اید مراجعه نمایید مشخصات طرف در دفترخانه وجود داردسپس می‌توانید دادخواست توقیف فیزیکی موتور و فک پلاک بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

از راهنمایی و رانندگی تقاضای توقیف موتور را کنید تا بعد توقیف مجبور به انتقال شوند

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا اظهارنامه درغیراینصورت
دادخواست فک پلاک داده شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه بزنید نشد اگر انتقال نداد دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به راهنمایی و رانندگی مراجعه و تقاضای توقیف پلاک خود را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید