مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده اقدامی برای سند زدن انجام نمیده

با سلام و عرض ادب. خدمت شما عزیزان ضمن عرض خسته نباشید من در تاریخ 1301/04/13 یک دستگاه موتور سیکلت خریدم به مبلغ 22/500 هزار تومان از این مبلغ 5 میلیون نگرداشتم برای روزی که سند ومدارک موتور و وکالتنامه برای تعویض پلاک بهم دادن بعد بهشون پرراخت کنم الان چندین روزه میگذره وفروشنده هی امروزو فردا میکنه منم هیچ مدرکی از موتور دستم ندارم فقط برگه قولنامه ای که نوشتن فقط همون دستم هست ممنون میشم راهنماییم کنید که چی کار بکنم ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق این نوع برگه قولنامه می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس همین مبایعه‌نامه الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند ارایه کنید

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام، می توانید با مدارک موجود ، طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید الزام ایشان را از دادگاه بخواهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را بر علیه ایشان مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دا خواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام دادخواست الزام به سند مطرح کنید