مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مطالبات کارگر توسط کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده از طریق اداره کار شکایت ام را مبنی بر عدم پرداخت حقوق اداره کار و بیمه و...از طرف کارفرما ثبت کردم و اجرای حکم هم آمد.قرار بر پرداخت 40میلیون تومان شد.
پرونده در حال حاضر به دادگاه عمومی و حقوقی ارجاع شده است.
سوال بنده این است که پرداخت به چه صورت انجام میشود؟و ایشان تا چه زمانی مهلت پرداخت دارند؟و در حال حاضر که پرونده به دادگاه ارجاع داده شده است،چه اتفاقی می افتد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از صدور اجرائیه وعدم پرداخت میتوانید نسبت به توقیف اموال ودرصورت نداشتن مال نسبت به جلب اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید و از طریق اجرای احکام نسبت به توقیف اموال کارفرما اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اینکه اجرایی صادر شد و برای ایشان ابلاغ شد می‌بایست در صورت داشتن تمکن مالی آن را بپردازد یا به صورت قسطی پرداخت نماید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. پس از ارجاع به دادگاه حقوقی از طریق شعبه اجرای احکام اجراییه صادر میشود. و کارفرما ظرف 10 روز باید نسبت به پرداخت وجه اقدام نماید. مگر آنکه ادعای اعسار از پرداخت داشته باشد و دادخواست اعسار بدهد در غیر اینصورت شما میتوانید نسبت به توقیف اموال ایشان از طریق اجرای احکام اقدام نمایید و در صورت نداشتن اموالی برای توقیف جهت جلب ایشان اقدام نمایید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
از طریق دادگاه اجراییه صادر میشه وبه ایشان10روز مهلت پرداخت میدهند ودر صورت عدم پرداخت پرونده به اجرای احکام ارسال میشود که میتوانید در آنجا پیگیری کنید ونسبت به توقیف اموال اقدام نمایید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام
اجراییه صادرمیشود و میتوان عملیات اجرایی را پیگیری نمود

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، اجرائیه صادر و نسبت به توقیف اموال و نهایتا جلب ایشان اقدام نماید.