مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری وام

سلام و خدا قوت
بنده چند سال پیش وامی گرفتم که کل مبلغ وام رو واگذار کردم به یک شخص و سفته ای به مبلغ کل وام از ایشون گرفتم که متعهد شدن برای پرداخت 8میلیون برای وام بانک شهر)که اقساط وام را به حساب ضامن واریز کنن، در حال حاضر ضامن وام فوت شده و وام هم 1ضامن داشت،الا بنده که وام به اسم من بوده موظفم که وام رو پرداخت کنم؟(درصورتی که پول وام رو به کسی دیگه دادم)
یا اموال ضامن رو بانک موظفه توقیف کنه؟
یا با اجرا گذاشتن سفته، کسی که متعهد شده وام رو پرداخت کنه ،باید وام رو تسویه کنه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه قانونا مسئول به پرداخت هستید و بعد از پرداخت اقساط با در دست داشتن مدارک مربوطه می توانید به فرد مذبور مراجعه نمایید
سفته نیز تحت شایطی قابل واخواست است که باید برسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وام گیرنده مکلف به پرداخت اقساط بانک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در اینجا وام گیرنده مسئول می‌باشد و می‌بایست هزینه را بپردازد

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

با سلام بانک از دونفر میتواند اقساط وام را دریافت نمیاد. یک، شما بعنوان وام گیرنده و دوم ازاموال ضامن که فوت نموده است
لذا شما نیز میتوانید سفته هارا اجرا بگذارید