مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو هبه شده

سلام. یک دستگاه ماشین 207 به نام خانومی که چند سال بامن ازدواج کرده بود و بعد از چند سال طلاق گرفتیم.. بعداز 2 سال یک دفعه سروکلش پیدا شد تا دید من پول دستم اومده خودشو با هزار ترفند تو دلم جا کرد و من یک دستگاه ماشین 207 صفر بهش هدیه دادم و به نامش زدم برای اینکه دوسش داشتم... ما عقد هم نکردیم و مدتی رو باهم زندگی کردیم و رابطه داشتیم تو خونه ی من که اون خونم پول پیشش قراردادش به نام این خانوم هستش... الان 3 هفتس بی دلیل گذاشته رفته و گوشیش خاموشه و هیچ دسترسی بهش ندارم... آیا میتونم این ماشین و پول پیش خونه رو ازش پس بگیرم؟؟ تمام پرینت حسابامم هست که این مبلغ پول از حساب من خارج شده برای خرید این ماشین و غیره....
راهنماییم کنید لطفا زندگیمو برده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بلافاصله دادخواست رجوع از هبه اقامه نمایید و

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر خودرو را انتقال ندهند میتوانید خودرو را با ارسال اظهارنامه و سپس ارائه دادخواست پس بگیرید