مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعلام حکم در سامانه ثنا

به بنده اتهامی زده شد و مدتی در بازداشت موقت بودم. ولی پس از اتمام بازجویی ها زمانی که پدرم برای پیگیری پرونده به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، بازپرس به او گفته بود می خواهم پرونده دخترتان را مختومه کنم و پس از چند ساعت و بررسی و مشورت با دادستان، بازپرس به پدرم گفتند که دخترتان تبرئه شده و پرونده مختومه است. البته هیچ حکم کتبی به پدرم نشان ندادند و من همان روز بدون وثیقه از بازداشتگاه ترخیص شدم.
از آن روز بیش از 3 هفته می گذرد و هنوز هیچ ابلاغیه ای در سامانه ثنا برای من نیامده است. یک بار هم 10روز پس از آزادی برای پیگیری به دادسرا مراجعه کردیم ولی منشی بازپرس گفته بود هنوز فرصت نکردم قرار منع تعقیب را برای سامانه ثنا ارسال کنم. تا دو سه روز آینده ارسال می کنم. از آن روز 14 روز می گذرد ولی هنوز نه اس ام اس برایم آمده و نه ابلاغیه ای در سامانه ثنا.
آیا طولانی شدن این مرحله طبیعی است یا باید مجددا برای پیگیری به دادسرا مراجعه کنیم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر هیچ گزارشی در ثنا مبنی بر شکایت وجود ندارد بروید حراست