مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا و مدت زمان 20 روز جهت واخواهی

با عرض سلام
پیامکی از سامانه ثنا برایم ارسال گردید با مضمون ابلاغ دادنامه و تاریخ درج در سامانه 25 /5…بنده خارج از کشور بودم و بدلیل عدم دسترسی در تاریخ 06/30 متوجه پیامک ارسالی شده و سامانه را مشاهده کردم که در آن مدت زمان واخواهی را 20 روز تعیین کرده بود، میخواهم بدانم در سامانه زمان مشاهده و اطلاع اینجانب از دادنامه را 06/30 ثبت نموده..حال مدت زمان 20روزه واخواهی با اولین مشاهده که در سامانه درج گردیده شروع می‌شود یا تاریخ درج در سامانه…ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تاریخ درج در سامانه، اما شما با ارایه مدارک دال براینکه خارج از کشور بودید به دادگاه مراجعه کنید اگر قبول کردند واخواهی کنید اگر نه تجدید نظرخواهی