مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

عرض سلام و احترام. شخصی خانه اش را به فرد شروری میفروشد و به نااهل بودن وی از قبل آگاه بوده است. پس از سالها تحمل همسایگان آیا اکنون امکان شکایت از هر دو شخص صاحبخانه قبلی و جدید، به مراجع قضایی وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از فروشنده خیر اما از همسایه اگر مزاحمت ایجاد می‌نماید می‌توانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب اینکه مالکیت ملک خود را به شخصی داده که فردی شرور است فی ذات جرم نیست هرچن کار ایشان بد بوده است ولی جرم نیست