مشاوره حقوقی رایگان - ندادن برگه عدم نیاز

سلام و وقت بخیر خدمت شما .بنده 14 ماه در یک شرکت در شهر صنعتی کار میکردم.بیمه تامین اجتماعی من توسط پیمانکار اون شرکت رد می‌شده.هر ماه پیمانکار شرکت نامه قرداد پیمانکاری با من امضا میکرد و الان بهم گفتن که دیگه به شما نیاز نداریم .الان چند روزه که برای نامه عدم نیاز و ثبت نام بیمه بیکاری باهاشون تماس میگیرم ولی جواب درست بهم نمیدن یا به عبارت دیگه میگن ما نامه عدم نیاز به شما نمیدیم .متهل هستم و یه بچه کوچیک هم دارم .الان میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم .

پاسخ ها :

فائزه کشاورزیان

سرکار خانم فائزه کشاورزیان :

سلام میتونید نسبت به ارسال اظهارنامه رسمی اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار تقاضای بازگشت به کار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره کار محل اشتغال مراجعه نمایید و درخواست بازگشت به کار بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارگر تلاش خود را برای دریافت نامه عدم نیاز کرد اما این تلاش ها نتیجه ای نداشت و کارفرما اقدام به ارائه نامه عدم نیاز نکرد، وی می تواند از طریق اداره کار پیگیری های لازم را انجام دهد. اداره کار نیز با توجه مستندات موجود اگر متوجه شود کارفرما با آگاهی کامل اقدام به ارائه این نامه نکرده است او را محکوم می کند.