مشاوره حقوقی رایگان - بابت اجاره نامه

مالک شهرستان هستن اجاره نامه تنظیم شده 3ماه هم هست مستاجراجاره میده برای امضا نیامدن ازطریق واتساب برگه ای تنظیم نموده که اجاره نامه شماره 2550راقبول دارم وموردتاییداینجانب می باشدشماازطرف من امضاکنیدوبه مستاجربدهید برگه فرستاده شده راامضا اثرانگشت زده وبه املاک فرستادن، این برگه سندیت دارد مامی توانیم ازطرف مالک امضاکنیم یانه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد توصیه نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که عرض شد بدون وجود وکالت‌نامه نمی‌تواند طرف مالک امضا نمود �میتوانی در صورت موافقت عدم موافقت ایشان به این موارد استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که عرض شد بدون وجود وکالت‌نامه نمی‌تواند طرف مالک امضا نمود �‌توانی در صورت موافقت عدم موافقت ایشان به این موارد استناد کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
توصیه نمی شود به این طریق قرارداد اجاره تنظیم شود و امکان بروز مشکل وجود دارد.
فقط اگر وکالت نامه رسمی داشته باشید می توانید از طرف مالک امضا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت نامه رسمی داشته باشید می توانید از طرف مالک امضا کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونا باید وکالت محضری داشته باشید
بگو برات وکالتنامه محضری ارسال کند