مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام
اجاره نامه ای 3ماه پیش تنظیم شده مستاجرامضاکرده مالک مشکل داره یاسهل انگاری میکنه ازشهرستان بیایدبرای امضا، ازطریق واتساب برگه ای بامشخصات کامل خودوتاییداجاره نامه وشماره قراردادراذکرکرده امضا اثرانگشت نموده وبه املاک فرستاده وذکرکرده ازطرف من امضا واجاره نامه مستاجر رابدهید املاک می تواند به استناداین برگه ازطرف مالک امضانمیاید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است از مالک بخواهید تا امضاء کند
یا از مالک بخواهید وکالت ارسال کند.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
خیر
باید شخصا حاضر و امضا کند یا وکالت رسمی دهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي و مجوز دادگاه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه سه ماهه که مستاجر بنده خدا نشسته بلی شما به استناد همین واتساپ البته پرینت بگیرید از طرف مالک امضا کنید و البته پست مستاجر را در هنگام اختلاف با مالک خالی نکنید