مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

با سلام و خدا قوت
اینجانب در اظهارنامه رسمی از داور خواستم رای صادر کنه اما متاسفانه به خواسته های من توجه نکرده و فقط خواسته های طرف دیگر را رسیدگی کرده که به خاطر همین رای بنده متحمل خسارت مالی شدم. آیا میتونم از داور شکایت کنم و مطالبه خسارت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
داور مثل قاضی با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد و ممکن است حق را به طرف مقابل بدهد.
اگر داور بدون دلیل قانونی حق را به طرف مقابل داده می توانید در مهلت بیست روزه دا‌دخواست ابطال رای داوری بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید دید میتوان تقاضای ابطال رای داور را نمود