مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دو سال آخر کاری

با سلام و احترام
اینجانب با 27/93 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی و با عنوان کارمند برنامه ریزی قصد تغییر محل کار دارم و در محل جدید حداکثر سقف بیمه تامین اجتماعی پرداخت می گردد.برای اینکه مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی ام همان دوسال آخر کاری ام باشد و به عنوان حقوق نامتعارف شناخته نشود در کار جدید بایستی چه کاری انجام دهم یا کارفرمای جدید چه کاری باید انجام دهد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط حقوق شما را به مرور افزایش دهد و عنوان شغلی شما را به مدیریت تغییر دهد مدیریتی که زیر دست و مسئولیت بیشتر داشته باشه