مشاوره حقوقی رایگان - سهم زمین مشاع

سلام من زمین زراعی خریدم متراژ 1250متر که الان درخت کاشتیم زمین دارای سند تک برگ هست مشاع که در سند نوشته شده 1250سهم از پنجاه هکتار ایا من سهام خریدم یازمین ایا منظور 1250 سهم همان متر است یا خیر و در پایین سند نوشته طلق بی زحمت راهنمایی کنید ما را ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله مساحت تبدیل به سهم شده و شما اینقدر از سهم را خریدید