مشاوره حقوقی رایگان - گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید

نسبت به شکایت آقای ... علیه .... بر اثر حادثه غیرعمدی کار گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید. یعنی چه؟ و اینکه پرونده ما قبلا شیراز بود که انتقال به تهران دادیم، بعد از این متن بالا هم نوشته شده
نامه صادره به شماره.... با موضوع ارسال مدارک گیرنده دادگاه شیراز شعبه ... ارسال گردید. معنی این چیست یعنی دوباره پرونده به شیراز رفته یا دادگاه تهران درخواست ارسال مدارک پرونده از دادگاه شیراز کرده؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دادگاه تهران ار دادگاه شیراز مدارک و توصیحات خواسته که اریال شدخ