مشاوره حقوقی رایگان - با توجه به گزارش واصله از امار کسر و اعاده گردید

با سلام بنده حدود پنج ماه پیش از شخصی که خود را فروشنده موبایل در اینترنت با داشتن یک سایت فروشگاه اینترنتی معرفی کرده بود مبلغ 3 میلیون تومان من براشون واریز کردم ولی ایشون منو حدود دو ماه پیچوندن و امروز و فردا کردن ویا موبایلشون رو جواب نمی دادند تا این که بنده از ایشان به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم ولی در دادسرا قرار منع تعقیب صادر شد و من به این رأی اعتراض زدم و پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شد و از طریق دفتر خدمات الکترونیک مدارک خود را که شامل پیامک ها و چرخ های این شخص عکس و ویس های هیچکس با خطی که به اسم خودش هم بوده و در آن پیام ها و ویروس ها ایشان بارها به این اعتماد اعتراف کرده که گفته که الان ندارم بدم حالا بعدا بهت میدم بهم وقت بده و اینا رو برای دادگاه کیفری دو ارسال کردم به همراه فیش واریزی که برای شخص داشتم و حتی و تحقیقات ماموران آگاهی که مسئول تحقیقات پرونده بنده بوده به در گزارشش به دادسرا اعلام کرده بود که این شخص کلاهبرداری کرده با همه اینا الان توی روند پرونده که میرم زده پرونده به خاطر شکایت مثلاً بنده از شخص فلان به اتهام کلاهبرداری با توجه به گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید. و در قسمت موضوعات نوشته شده پرونده مختومه شد اول اینکه می خوام بدونم این یعنی چی. منظورش اینه که قرار منع تعقیب تایید شده یا چیز دیگری و اینکه چرا وقتی این همه مدرک از این شخص وجود داره برای پولی که از من گرفته و کلاهی که بر سر من گذاشته اعم از پیامک هاش ویس هاش رسیدش که در همه آنها مشخص است صحبتش بود که بریم شکایت شما پس بده من شما رو اونجا پرداخت می کنم یا بهم وقت بده پول پرداخت می کنم و اینا چه جوری میشه که این پرونده این شخص محکوم نمیشه. اعتراض به رای دادسرا وقتی که در عریضه نویسی وقتم برام اعتراض و بنویسم گفتند که من باید مطالبه وجه عنوان شکایتم را میزدم نه کلاهبرداری. آیا صرفا با توجه به اینکه عنوان شکایت عنوان اشتباهی باشه ولی تمام شواهد و قرائن علیه شخص باشه پرونده مختومه میشه صرفاً به دلیل اینکه ففط عنوان اتهام اشتباه زده شده و قاضی میدونه که این پول از این من گرفته شده است وسرم کلاه گذاشته شده. یه توضیح می خواستم راجع به این قضیه به من بدید ممنون میشم
شکی در این نیست که هر قاضی و هر شخصی مدارک من رو ببینه به این موضوع باور داره که یه شخصی که ازشون شکایت کردم از من پول گرفته که موبایل بفروشه ولی چندین ماه که منو بازی داده و بدون اینکه حتی یک شخص احضار کنه دادسرا یا دادگاه منظورم اون شخصی که ازشون شکایت کردم و ازشون بازجویی بخواد بکنه رای به قرار منع تعقیب میدم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید