مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی معلولان

با سلام بنده فردی معلول هستم و در سازمان بهزیستی هم پرونده دارم و متولد سال 55 هستم و 47 سال سن دارم و سابق 22 سال پرداخت بیمه هم دارم با چند سال سابقه می توانم درخواست بازنشستگی نمایم

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به ارگان مربوطه مراجعه کنید بیشتر بستگی به شغل شما دارد

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام میتونید زودترازموعد هم درخواست بازنشستگی بدید به اداره بیمه مراجعه وپیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بازنشستگی معلولین با20سال سابقه بیمه امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید زودتر از موعدم درخواست بازنشستگی بدهید اما مستمری کمتری به شما می‌رسد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام با شرایطی میتوانید پس از پرداخت 24 سال بیمه و منوط به اینکه درصد معلولیت شما بالای 45 باشد بازنشست شوید اگر معلولیت کمتری دارید باید 26 و یا بیست و هشت سال سابقه داشته باشید