مشاوره حقوقی رایگان - غصب خانه پدری

با سلام
مادو خواهر و یک برادر هستیم ملک پدری در شهرستان داریم که برادرم قفل منزل را عوض کرده که ما نتوانیم برویم در تصاحب خود کرده ما چکار میتوانیم انجام دهیم ایا میتوانم شکایت بکنم لطفاً راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. انحصار وراثت اخذ و درخواست تحریر ومهروموم ترکه دهید. ودرنهایت دادهواست تقسیم ترکه. و بعد مطالبه اجرات المثل ایام تصرف

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان خلع ید علیه ایشان اقدام نمایید خلع ید مشایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایید و سپس درخواست تقسیم ترکی و مهر و موم اموال متوفی را دهید تا کارشناسی شود و جلوی اقدامات برادرتان گرفته شود

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دو راه دارید اول باید تا مرحله انحصار ورثه و تعیبن ترکه جلو روید و دادخواست خلع ید مشاعی بدید
دوم به استناد استفاده همیشگی که دارید دادخواست رفع تصرف عدوانی دهید