مشاوره حقوقی رایگان - خانه وراثی

سلام. ما 6 خواهر برادر هستیم و مادر پدرمان 2 سال است فوت کرده اند، یکی از برادران من همچنان در خانه آنها زندگی میکند و مانع فروش خانه میشود، آیا به تنهایی میتوانم از خانه بیرونش کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید و....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فروش بدهید
اجرت المثل ایام تصرف نیز طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس بر مبنای آن دادخواست به خواسته تحریر ترکه را به ثبت برسانید تا تمام اموال و دارایی متوفی شناسایی شود اقدام بعدی ثبت دادخواست به خواسته‌های تقسیم ترکه و فروش ترکه است تا ملک موروثی در مزایده به فروش رود توجه داشته باشید مدت زمانی که برادر شما در خانه سکونت داشته‌اند را میتوانید مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف در قالب دادخواست مربوطه داشته باشید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صی به تنهایی می‌تواند هر اقدامی انجام دهد مسئول رفتار خودش می‌باشد اما می‌توانید وکیل گرفته و از نظر قانونی موضوع را پیگیری کنید و اجاره آن را نیز مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت اقامه نمایید
و دادخواست مهر و موم ترکه مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی دادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از زمان فوت لغایت اجرای کامل رای بانضمام خسارات دادرسی، از طریق دفاتر خدمات قضایی

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ابتدا بایستی دذخواست انحصار ورثه ثبت کنید و سپس دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه و تقسیم اموال نمایید. . ضمن دادخواست اجرت المثل ایام تصرف ایشان را نیز بخواهید. . چون ایشانصرفا یکی از وراث هستند نمیتوانند بت صورت مستقل و بدون اذن سایرین از اموال ایتفاده کنند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله پس از دریافت گواهی انحصار وراثت درخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید