مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

با سلام
آپارتمان محل زندگی ما چهار واحده می باشد که دو واحد همکف و دو واحد هم طبقه بالاست. پارکینگ واحد ها هم جلوی ساختمان می باشد. اما این آپارتمان حیاطی نیز در پشت ساختمان دارد که فقط واحد های همکف به آن دسترسی دارند ولی مشاع می باشد. واحد های همکف اقدام به ساخت در قسمت پشت نموده اند و از چهار مالک آپارتمان یکی مخالفت کرده است و بقیه رضایت دارند چونکه واحد های بالایی نیز می توانند به همان میزان به افزایش زیر بنا ملک خود اقدام نمایند، حال سوال اینجاست برای گرفتن سند افزایش بنا بدون رضایت همه مالکین نمی شود اقدام کرد راهکار قانونی برای این منظور چیست. ممنونم

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

رضایت مالکین مجوزی برای افزایش بنا نیست .فقط راه قانونی اجازه شهرداری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راه کاری ندارد رضایت همه برای مال مشاع لازم است و شخص ناراضی میتواند شکایت کند و .....