مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سارق

پسرخاله بنده بدون آگاهی دو نفر از دوستانش را سوار خودرو می کند و به یک محله می‌روند دوستان او بدون در جریان گذاشتن پسر خاله ام اقدام به سرقت از یک منزل می کنند که ب گفته شاهدان یک خودرو سمند نیز 5 روز در آن واحد سرقت شده روزهای قبل در حال تخلیه خانه بودند با توجه ب شماره پلاک خودرو پسر خاله بنده احضاریه آمده و از ترس در دادگاه حاضر نمی شود و خودرو او در پروسه 8 ماهه مصادره می‌شود و ایشان به آگاهی منتقل می‌شوند و کاملا به صورت ناآگاهانه رد مال را قبول کرده و مدت 18 ماه بعد از 3 بار اعسار از زندان آزاد می‌شود

حالا از حضرت عالی سوالم این است آیا می تواند از سارقین و مجرمین شکایت کند (تحت چه عنوانی)؟ سارقین دامداری مشخصات و محل زندگی هستند

دوم از کسی که با هماهنگی آگاهی از بی سوادی ایشان سوء استفاده کرده اند نیز میخوان شکایت کرد؟

اعاده حیثیت می شود انجام داد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا باید اثبات شود ایشان بی گناه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بابد در جریان رسیدگی اثبات میکرد که سارقین افراد دیگری هستند