مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وام گیرنده

درود خدا قوت . پدرزن بنده در سال 86 ملک خود را به مبلغ 45 میلیون تومان در رهن بانک ملی گذاشت . وام گیرنده که از آشنایان بوده وام را پرداخت نکرده است و بانک در سال 1400 ملک را مصادره و به قیمت 300 میلیون تومان در مزایده فروخته و کل وام را تسویه کرده است . سوال بنده این است که اگر از وام گیرنده شکایت کنیم چه مقدار می توانیم از وام گیرنده خسارت بگیریم ؟ ممنون .

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، به میزان مبلغ پرداخت شده بابت تسویه به همراه هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به مبلغ سیصد میلیون بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده دهید و با اثبات پرداخت وام ان را به روز با خسارات تاخیر تادیه روزانه درخواست دهید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

دورد، می‌توانید مطالبه وجه طرح نماید.