مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم زمین مشاع

سلام خسته نباشید من پدرم 17هکتار زمین کشاورزی مشاعی داره ونزدیک به 10قطعه است وما سه برادر و دو خواهر هستیم اونا به هیچ عنوان نمیفروشند و سهم خودشون رو و من یک قطعه از زمین هارو جدا کردم از سند مادر و انتقال سند دادم. اون ها میتونند از من شاکی بشوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
شما باید تقسیم تنظیم کنید بعد می توانید سهم خود را انتقال دهید.